Om salonen

Salon Wanda v/Anne Søemosegaard Din frisør i Dianalund

Kom forbi

Du er i centrum hos os

Vores frisører står klar til at møde dig i salonen. Når du behandles hos Salon Wanda, er dine ønsker og behov i højsædet. Vi byder på en kop varmt at drikke med lidt sødt til. Du kan komme helt ned i gear og evt. læse i et modemagasin, mens du får en lækker hårbehandling af os. 

SalonWanda-dianalund (2)

Lækre jern fra GHD

Kom forbi salonen og se vores lækre produkter. Vi forhandler b.la. jern fra GHD og en masse kvalitetshårprodukter

SalonWanda-dianalund (12)

Kur & opsætninger

Skal du til bryllup, er du bruden selv eller står den på konfirmation? Vi tilbyder smukke opsætninger til alle anledninger.

Book tid

Er det tid til selvforkælelse?

Er det blevet tid til en klip og farve eller skal skægget trimmes? Vi tilbyder alt i behandlinger med klip, farve og styling. Du kan ringe til os, komme direkte forbi salonen eller booke sin næste tid online. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig!
Selvforkælelse

Salonens produkter & parykker

Salon Wanda er dine professionelle frisører med passion for sit felt. Hos os er alle velkommen. Vi klipper mænd, kvinder og børn i alle aldre. Vi ligger centralt i Dianalund Centret i Vestsjælland og har gjort det i mere end 47 år. Vores beliggenhed byder også på gode parkeringsmuligheder, der er gratis. Kom gerne forbi salonen eller ring til os for at høre mere om dine muligheder.

Vi klipper, farvebehandler, laver smukke opsætninger til alle anledninger samt vi er leveringsdygtige af alle typer parykker. Vi stiller gerne vores ekspertise til råds med henblik på valg af paryk, en hårbehandling eller lignende. Vi er vilde med kvalitetsprodukter, og blandt vores produkter finder du mærker som GHD, Icon og L’Oréal; blot for at nævne få af mange!